06-20069558

Bougie laten vervangen voor al uw tuinmachines 

Is uw bougie kapot en had u die graag willen laten maken? Ook voor de wat kleinere zaken, zoals het vervangen van een bougie, kunt u bij ons terecht. We helpen u graag hiermee.

Wat is een bougie?

Dat een bougie belangrijk is dat weten we eigenlijk allemaal. Zonder een bougie draait de motor namelijk niet. Maar wat is een bougie nou eigenlijk?

Een bougie is een van de belangrijkste onderdelen van een motor en zonder een goede bougie zal deze dan ook niet starten. Zo’n bougie bestaat uit 2 erg kleine metalen contactjes die ook nog eens erg dicht elkaar zitten.

Deze contacten staan ook wel bekend als de midden elektrode en de massa elektrode. Tussen deze elektroden bevind zich een isolator. Op de bougie wordt door een bobine een hoog voltage gezet waardoor er een vonk ontstaat en voilà: de motor start. 

Wanneer moet ik een bougie vervangen?

Niet geheel onbelangrijk dus zo’n bougie, maar wanneer moet een bougie vervangen worden? Wanneer uw bougie geen vonkje meer afgeeft bij het starten, weet u dat uw bougie zijn beste tijd wel heeft gehad.

Over het algemeen geldt dat u beter te snel dan te laat uw bougie kunt vervangen. Wanneer uw bougie er al een enige tijd in zit en hij er niet meer zo mooi uit ziet, doet u er goed aan deze te vervangen. Gelukkig kost een nieuwe bougie maar enkele euro's.

Kosten bougie laten vervangen in Groningen

Het vervangen van een bougie is zo gedaan en u hoeft hiervoor dan zeker niet de hoofdprijs voor te verwachten. Neem gerust contact op of kom gezellig langs en we zorgen ervoor dat uw bougie wordt vervangen voor een eerlijke prijs!

Tuinmachine laten repareren

Vul hier het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Adres werkplaats

Leegeweg 6
9745 CP GRONINGEN

Contact

Telefoonnummer:
06-20069558

E-mail: info@lourensterveen.nl

Lourens ter Veen Tuinmachines

Telefoon

Klik en plan je route

Grasmaaier   Onderhoudsbeurt nodig?

Openingstijden

Maandag    Gesloten
Dinsdag      8.00 - 17.00 uur
Woensdag  8.00 - 17.00 uur
Donderdag 8.00 - 17.00 uur
Vrijdag        8.00 - 17.00 uur
Zaterdag     8.00- 15.00 uur

Lourens ter Veen tuinmachines