06-20069558

Grasmaaier reparatie | Lourens ter Veen

Is uw grasmaaier kapot door bijvoorbeeld een onderdeel dat niet meer functioneert? Of weet u niet waar het probleem ligt? Lourens ter Veen helpt u graag met uw grasmaaier reparatie. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij alles wel voorbij zien komen en weten wij precies wat wij moeten doen om uw grasmaaier weer aan de praat te krijgen. Kom gerust langs om uw grasmaaier te laten checken en eventueel uw grasmaaier te laten repareren.

Uw grasmaaier repareren

Grasmaaier Onderhoud 

Om de levensduur van uw grasmaaier zo lang mogelijk te houden is het onderhoud een essentieel onderdeel. Naast reparaties helpen wij u graag met het onderhoud van uw grasmaaier. Meer weten over onderhoud van uw grasmaaier? Neem gerust contact op. Lourens ter Veen helpt u graag.

Toch zelf aan de slag? Misschien kan de handgereedschap van Lourens ter Veen u hierbij helpen!

Grasmaaier Reparatie

Een nieuwe grasmaaier kopen

Heeft uw grasmaaier genoeg gras gezien en bent u opzoek naar een nieuwe grasmaaier? Ook voor het kopen van een nieuwe grasmaaier bent u bij Lourens ter Veen aan het juiste adres. Neem voor de mogelijkheden contact op of kom gezellig langs in Groningen.

Neem contact op

Tweedehands occasion grasmaaier

Toch opzoek naar een tweedehands grasmaaier om deze een nieuw leven in te blazen? Lourens ter Veen helpt u graag met het uitzoeken van een tweedehands grasmaaier. Wij hebben meerdere modellen grasmaaiers in ons assortiment. Goed nagekeken en klaar voor het groene werk. 

Zoals u ziet is een probleem met uw grasmaaier verleden tijd bij Lourens ter Veen. Neem contact op of kom gezellig langs om te kijken wat wij u kunnen bieden!

 

Tuinmachine laten repareren

Vul hier het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Adres werkplaats

Leegeweg 6
9745 CP GRONINGEN

Contact

Telefoonnummer:
06-20069558

E-mail: info@lourensterveen.nl

Lourens ter Veen Tuinmachines

Telefoon

Klik en plan je route

Grasmaaier   Onderhoudsbeurt nodig?

Openingstijden

Maandag    Gesloten
Dinsdag      8.00 - 17.00 uur
Woensdag  8.00 - 17.00 uur
Donderdag 8.00 - 17.00 uur
Vrijdag        8.00 - 17.00 uur
Zaterdag     8.00- 15.00 uur

Lourens ter Veen tuinmachines