06-20069558

Handgereedschap Kopen in Groningen | Lourens ter Veen

Ook voor een breed scala aan handgereedschap voor de tuin kunt u terecht bij Lourens ter Veen in de provincie Groningen. Wij bieden gereedschap voor elke mogelijke klus, groot en klein. Met Lourens ter Veen ben u altijd voorbereid. Kies uit meerdere soorten schoffels, harken, heggenscharen, grasscharen en meer. Handgereedschap van de beste kwaliteit is wat u van ons kunt verwachten. Zo wordt klussen in de tuin tóch wat leuker!

U vindt altijd wat u zoekt!

Met ons ruime aanbod aan handgereedschap voor de tuin vindt u altijd wat u zoekt. Naast al het bovengenoemde bieden wij natuurlijk ook tuinmachines en tuinmeubels. Mooie tuinen is waar wij blij van worden. Wij willen ervoor zorgen dat échte klussers nooit met lege handen staan.

De beste merken handgereedschap

Uiteraard treft u bij ons de beste merken handgereedschap. Gedacht kan worden aan merken als. Felco en DeWit. Felco staat vooral bekend om haar snoeischaren. Men kan uit de basismodellen en de ergonomische snoeischaren, die zich aan de gebruiker aanpassen qua vormgeving en snijbek. Daarnaast bent u met DeWit schoppen, harken en tuingereedschap voorbereid voor elke tuin. Tuingereedschap bij de hand en klussen maar!

Ook wat minder bekende merken

Ook als u op zoekt bent naar wat minder bekende merken handgereedschap heeft u het bij Lourens ter Veen in Groningen voor het kiezen. Voorzie uzelf van hoogstaande kwaliteit harken, heggenscharen, schoffels en meer!

Kom snel langs in onze winkel in Groningen

Het mag dus wel duidelijk zijn. Handgereedschap kopen in Groningen doet u bij Lourens ter Veen. Startende klussers kunnen bij ons redenen op advies over de beste soorten en merken handgereedschap, evenals eenieder die onze winkel binnenloopt. Direct contact opnemen doet u door het formulier rechtsboven in te vullen of door hier te klikken. Kom snel bij ons langs, zodat u helemaal voorbereid bent voor uw volgende klus!

Tuinmachine laten repareren

Vul hier het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Adres werkplaats

Leegeweg 6
9745 CP GRONINGEN

Contact

Telefoonnummer:
06-20069558

E-mail: info@lourensterveen.nl

Lourens ter Veen Tuinmachines

Telefoon

Klik en plan je route

Grasmaaier   Onderhoudsbeurt nodig?

Openingstijden

Maandag    Gesloten
Dinsdag      8.00 - 17.00 uur
Woensdag  8.00 - 17.00 uur
Donderdag 8.00 - 17.00 uur
Vrijdag        8.00 - 17.00 uur
Zaterdag     8.00- 15.00 uur

Lourens ter Veen tuinmachines