06-20069558

Messen en kettingen laten slijpen

Zijn uw messen van bijvoorbeeld uw grasmaaier versleten? Of is uw kettingzaag wel aan een slijpbeurt toe? Lourens ter Veen helpt u graag met het slijpen van uw messen en kettingen. Neem contact op en wij zorgen er voor dat uw messen en kettingen er weer als nieuw uit zien.

Hoe vaak messen en kettingen slijpen 

De messen van bijvoorbeeld uw grasmaaier kunt u het beste minimaal 1 keer per jaar laten slijpen/vervangen. Het is aan te raden dit onderhoud in de winterperiode te doen, in deze periode gebruikt u waarschijnlijk het minst uw grasmaaier. 

De ketting van uw kettingzaak ligt er aan hoe vaak u uw kettingzaak gebruikt. Wanneer het langste gedeelte van de snijtand minder is dan 4 mm of wanneer u scheurtjes vindt in de ketting, is het tijd om de kettingen te slijpen of vervangen.

Benieuwd of uw messen of kettingen toe zijn aan een slijpbeurt? Neem gerust contact op en u ontvangt advies op maat.

Messen slijpen

Wanneer wij messen slijpen wordt als eerst het mes onder de grasmaaier vandaan gehaald. Vervolgens zal het slijpen beginnen en zal na het slijpen het mes worden uitgebalanceerd. 

Kettingen slijpen

Wanneer wij uw ketting slijpen zorgen wij ervoor dat uw ketting weer scherp is en er weer als nieuw uitziet. U kunt zelf ook uw kettingen slijpen. Wanneer u bijvoorbeeld uw brandstof tankt, kunt u met een vijl de ketting slijpen. 

Wat kost het slijpen van messen en kettingen

Het slijpen van messen en kettingen hoeft niet lang te duren. U hoeft hiervoor dan ook niet de hoofdprijs te verwachten. Neem gerust contact op of kom gezellig langs en we zorgen ervoor dat uw olie wordt vervangen voor een eerlijke prijs.

Uw messen en kettingen laten slijpen

Uw messen en kettingen laten slijpen op een professionele manier? Wij helpen u graag. Neem contact op of kom gezellig langs en wij zorgen ervoor dat uw messen en kettingen weer als nieuw worden.

Tuinmachine laten repareren

Vul hier het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Adres werkplaats

Leegeweg 6
9745 CP GRONINGEN

Contact

Telefoonnummer:
06-20069558

E-mail: info@lourensterveen.nl

Lourens ter Veen Tuinmachines

Telefoon

Klik en plan je route

Grasmaaier   Onderhoudsbeurt nodig?

Openingstijden

Maandag    Gesloten
Dinsdag      8.00 - 17.00 uur
Woensdag  8.00 - 17.00 uur
Donderdag 8.00 - 17.00 uur
Vrijdag        8.00 - 17.00 uur
Zaterdag     8.00- 15.00 uur

Lourens ter Veen tuinmachines