06-20069558

Olie laten verversen voor al uw tuinmachines

Moet de olie van uw tuinmachine vervangen worden? Wij helpen u graag met deze relatief kleinere zaak. Uw olie is dan ook zo ververst. Neem contact op en wij zorgen er voor dat uw olie op een professionele manier wordt ververst.

Hoe vaak olie verversen

Wanneer er te weinig olie in de motor zit, kan dit schadelijk voor de motor/tuinmachine zijn wanneer hij draait. Het is dus aan te raden voor elke maaibeurt het oliepeil te checken. Het regelmatig verversen van de olie is ook essentieel om zo lang mogelijk te genieten van de tuinmachine. 

Hoe vaak je de olie moet verversen verschilt per tuinmachine en per type. Zo ververs je de olie van een viertakt-grasmaaier gemiddeld om de 25 uur, wat vaak tegenover 1 keer per jaar staat. Vaak staat in de handleiding van de tuinmachine beschreven na hoeveel uur het aan te raden is om de olie te verversen. 

Benieuwd of uw tuinmachine toe is aan het verversen van de olie? Wij adviseren u graag. Neem contact op en u zult advies op maat ontvangen.

Wat kost olie verversen

De olie vervangen van uw tuinmachine(s) is zo gedaan. U hoeft hiervoor dan ook zeker niet de hoofdprijs te verwachten. Neem gerust contact op of kom gezellig langs en we zorgen ervoor dat uw olie wordt vervangen voor een eerlijke prijs!

Olie laten verversen

De olie van uw tuinmachines laten verversen? Bij Lourens ter Veen bent u aan het juiste adres. We verversen graag uw olie en zorgen dat dit op een professionele manier gebeurd. Neem nu contact op of kom gezellig langs.

Tuinmachine laten repareren

Vul hier het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Adres werkplaats

Leegeweg 6
9745 CP GRONINGEN

Contact

Telefoonnummer:
06-20069558

E-mail: info@lourensterveen.nl

Lourens ter Veen Tuinmachines

Telefoon

Klik en plan je route

Grasmaaier   Onderhoudsbeurt nodig?

Openingstijden

Maandag    Gesloten
Dinsdag      8.00 - 17.00 uur
Woensdag  8.00 - 17.00 uur
Donderdag 8.00 - 17.00 uur
Vrijdag        8.00 - 17.00 uur
Zaterdag     8.00- 15.00 uur

Lourens ter Veen tuinmachines