06-20069558

Overige diensten bij Lourens ter Veen Groningen

Naast tuinmachines en meubels kunt u nog veel meer dingen bij Lourens ter Veen. Ook voor een insectenhotel, gazonmest of kruiden uit de kruidentuin kunt u bij Lourens ter Veen Groningen terecht. 

Insectenhotel kopen Groningen

De insectenhotels kunt u voor verscheidene insecten laten maken. Wij ontwerpen het graag voor u. We zorgen ervoor dat het niet alleen een fijn huisje is voor bijvoorbeeld de lieveheersbeestjes, maar ook dat het bij uw huis past! Een insectenhotel is een mooie toevoeging op uw tuin. Kies voor een bestaande uitvoering of kom langs in de werkplaats om uw eigen ontwerp te bespreken.

Gazonmest Groningen met leenmachine

Om uw gazon goed te onderhouden is het verstandig om af en toe het te bemesten. U wilt toch ook een gezonde groene tuin? Wanneer u gazonmest koopt bij ons krijgt u een leenmachine mee. Hier weten wij namelijk van dat het goed is voor uw gazon en bent u verzekerd van het juist behandelen van uw gazon.

Kruiden uit de kruidentuin in Groningen

In onze kruidentuin groeien de fijnste kruiden. Wij zorgen dus niet alleen graag voor uw tuin, we hebben ook onze eigen kruidentuin. Hierin staan verscheidene kruiden die u kunt uitzoeken. Kom vooral langs in de werkplaats en vraag ons naar de kruiden.

Werkplaats Lourens ter Veen 

Zoals u heeft gelezen kunt u voor veel verschillende diensten bij ons terecht. We verwelkomen u dan ook graan in onze gezellige werkplaats. Hier kunt u veel alvast even bekijken. Staat er niet precies tussen wat u graag wilt? Dan zullen we er alles aan doen om dit voor u te maken. Tot ziens in Groningen!

Tuinmachine laten repareren

Vul hier het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Adres werkplaats

Leegeweg 6
9745 CP GRONINGEN

Contact

Telefoonnummer:
06-20069558

E-mail: info@lourensterveen.nl

Lourens ter Veen Tuinmachines

Telefoon

Klik en plan je route

Grasmaaier   Onderhoudsbeurt nodig?

Openingstijden

Maandag    Gesloten
Dinsdag      8.00 - 17.00 uur
Woensdag  8.00 - 17.00 uur
Donderdag 8.00 - 17.00 uur
Vrijdag        8.00 - 17.00 uur
Zaterdag     8.00- 15.00 uur

Lourens ter Veen tuinmachines